Χάρτης 120.000.000 ετών


Με λίγα λόγια… βρέθηκε στην περιοχή του Bashkir θαμμένος ένας πέτρινος χαραγμένος χάρτης (μέρος μεγαλύτερου μάλλον που πρέπει να χαρτογραφεί όλη την Γη και υποθέτουν ότι έχει κομματιαστεί και θαφτεί στην περιοχή) ο οποίος δείχνει την περιοχή των Ουραλίων και χρονολογείται (από δύο οστρακα που βρέθηκαν στην επιφάνεια του) ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 120.000.000 ετών! Αν και η χρονολόγιση του δεν είναι σίγουρη (μπορεί τα όστρακα να είχαν εγκλωβιστεί στην πέτρα πολύ πριν χαρακτεί ο χάρτης), είναι σίγουρα αρχαίος και σίγουρα δεν συμβαδίζει με τις γνώσεις και την τεχνολογία καμιάς εποχής του παρελθόντος!

Ο χάρτης είναι τρισδιάστατος, δηλαδή χωρίζεται σε τρία μέρη από διαφορετικά υλικά που δίνουν μια τρισδιάτατη εικόνα της περιοχής με τα βουνά, τα ποτάμια, τα φαράγγια κλπ.
Τέτοιος χάρτης είναι αδύνατον, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες που τον μελετούν, να γίνει ακόμα και σήμερα και χρειάζεται βοήθεια από αεροφωτογραφίες ή δορυφόρους και μοντέρνα τεχνολογία. (Οι αμερικάνοι φτιάχνουν έναν τέτοιο τρισδιάστατο χάρτη της γης που θα είναι έτοιμος το 2010!)

Οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι η χάραξη δεν έγινε από κάποιον χαρτογράφο με συμβατικά μέσα ( και μάλιστα πρωτόγονα ) αλλά ότι είναι φτιαγμένη με τεχνητό τρόπο και μάλιστα με εργαλεία ακριβείας. Γι αυτό τον λόγο και τον κατασκευαστή του χάρτη τον ονομάζουν «The creator» ( o δημιουργός ).

Η πέτρα της Ντάσκα (Dashka’s stone) όπως την ονομάζουν,έχει άγνωστη γραφή (σημειώσεις) πάνω της και στην αρχή νόμιζαν ότι είναι αρχαία Κινέζικα σύμβολα γραφής αλλά δεν είναι και αν και δεν έχουν ακόμα μεταφράσει αυτή την άγνωστη γλώσσα, πιστεύουν ότι είναι ιερογλυφικοί-συλλαβικοί χαρακτήρες.

Οσο μελετούν τον χάρτη, τόσα νέα μυστήρια ανακαλύπτουν.
Στο χάρτη υπάρχει ένα γιγανταίο αρδευτικό σύστημα, μαζί με τους δύο υπάρχοντες φυσικούς ποταμούς, υπάρχουν 2 τεχνητά αρδευτικά κανάλια 500 μέτρων, 12 δεξαμενές μεγέθους 300-500 μέτρων, σχεδόν 10 χιλιόμετρα μήκος και 3 χιλιόμετρα βάθος η καθεμία.
Σε σχέση με αυτά, το κανάλι του Βόλγα σήμερα φαίνεται αστείο. Ενας φυσικός, ο Alexandr Chuvyrov υποθέτει ότι και σήμερα οι άνθρωποι θα μπορούσαν να φτιάξουν μόνο ένα μικρό μερός όσων περιγράφονται στον χάρτη. Επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη *ο ποταμός Belaya έχει τεχνητές όχθες. *Και άλλο ένα μυστήριο είναι ότι στον χάρτη δεν υπάρχουν καθόλου δρόμοι!!!

Ενας τέτοιος χάρτης, λένε, δεν μπορεί παρά να φτιάχτηκε για ανάγκες πλοήγησης, άρα υποθέτουν ότι οι κατασκευαστές του ήταν θαλασσοπόροι (για να μην πουν αεροπόροι *;-) *) και πιθανόν να μην είναι ντόπιοι αλλά να έχουν έρθει από άλλο μέρος θέλοντας ίσως να φτιάξουν μια αποικία σε αυτό το μέρος.
Μερικοί από τους επιστήμονες πιστεύουν ότι ο χάρτης ανήκει σε έναν εξαφανισμένο αρχαίο ανώτερο Πολιτισμό… (επειδή δεν τολμούν να πουν ότι μπορεί να είναι και εξωγήϊνοι…)

Οι επιστήμονες του Bashkir έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για το εύρημα τους και σε λίγο και ξένοι επιστήμονες θα μπουν στην έρευνα για την επιβεβαίωση ή όχι αυτού του περίεργου ευρήματος το οποίο ανατρέπει (αν επιβεβαιωθούν οι απόψεις) την Παγκόσμια Ιστορία.

Πηγή Pravda (http://english.pravda.ru/main/2002/04/30/28149.html)

9 Σχόλια

 1. Εντυπωσιακό!
  Θα ήθελα να ζητήσω την άδεια για να δημοσιεύσω το άρθρο αυτό και στο δικό μου blog.
  Περιμένω την απάντησή σας.
  Ευχαριστώ.

 2. Ελεύθερα, είμαστε στην άποψη ότι η γνώση και οι απόψεις πρέπει να διανέμονται ελευθέρα.

 3. Ευχαριστώ πολύ!
  Γι’αυτό και σας διαβάζω καθημερινά.

 4. […] Ο αρχαιότερος χάρτης είναι 120.000.000 ετών!!! Αντιγράφω από  pneymatiko.wordpress.com […]

 5. Ε ρε παραμύθια από τους Ρώσσους…
  Προφανώς ο «τρομερός» πολιτισμός που έφτιαξε αυτόν το χάρτη δεν είχε ούτε χαρτί, ούτε άλλο μέσο μεταφοράς της γνώσης εκτός από την πέτρα…
  Αλήθεια έχετε ιδέα πως ήταν ο κόσμος πριν από 120.000.000 χρόνια;
  Καμία σχέση με τον χάρτη…
  Το πιο λογικό είναι να ψάξετε την ακρίβεια του χάρτη σύμφωνα με τα γεωλογικά δεδομένα…
  Το έκανε μήπως κανείς;
  Όχι βέβαια – είδηση θέλουν όλοι και όχι την αλήθεια…

 6. Εγω προσωπικά πιστεύω πως είναι αλήθεια…όχι φυσικά πως είναι απο «εξωγήινους»…πως μπορούμε να ξέρουμε την αλήθεια για το παρελθόν?Έζησε κανείς μας εκείνη την εποχή?ΟΧΙ.Και αν οι «πρωτόγονοι» δεν ήταν τοσο «πρωτόγονοι» οσο νομίζουμε?Φανταστείτε…να γίνετε ο παγετώνας ήπειροι να εξαφανίζονται άλλοι να εφανίζονται….αν εκείνη την εποχή οι υπηρχαν «σύχρονοι άνθρωποι» ολη η τεχνολογια τους θα μπορουσε να καταστραφει κάποια φυσικα ή και καποια «τεχνικα» φαινομενα να τους κατεστρεφαν και με το περασμα των αιωνων να μην ξεραμε καν αν υπήρχαν!!!!!

 7. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ… Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ,,, ΑΣ ΑΝΟΙΚΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.. ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ «» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ»» ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ… ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ Κ ΜΕΙΣ,,, ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ,, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η’ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

 8. To mail soy?

 9. egw den mboro na po to pistebo h oxi dioti den yparxoun leptomeris, mono ena mboro na po oti yparxoun anexigita arxaiologika evrimata, opos to mixanima pou brethike sta kithira htan 100 xronia krimeno giati kanenas den mborouse na to exigisi opos akoma, kanenas den mpori na pistepsi oti prin apo 2000 xronia htan dinati h ktaskevitou, ta perisora anexita arxeologika evrimata oxi mono krivonte sta rafia ala katastrefonte gia thriskeptikous to pliston logous, den thelome na alaxi h istoria mas h eklisia epimeni oti oi progonimas htan o adam kai h eva kai h epistimh oti htan h n loutzi posoi palioi politismoi
  katastrafikan mono kai mono giti htan kaliteroi apo ton dikomas, o planiths mas sto xrono pou ypasxi exoun ginei poles alages geologikes kai klimatikes pios xeri ti kribi akoma

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Heritage Imaging Manchester

Heritage Imaging at The John Rylands Library

Shaolingreece

Ομάδα μελέτης ιστορικών πολεμικών τεχνών

Αντέχουμε...

για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας!

ΑΒΕΡΩΦ

Διαδικτυακό Θωρηκτό

ΘΡΑΚΗ

Μυθολογικά, Ἀρχαιολογικά, Ἱστορικὰ & Λαογραφικὰ γιὰ τὴν Θράκη.

A Reader's Guide to Orthodox Icons

Feeble words about powerful images

The History of Byzantium

A podcast telling the story of the Roman Empire from 476 AD to 1453

Χείλων

Βιβλιοθήκη Κλασσικών & Φυσικών Επιστημών

Hans Talhoffer

A Historical Martial Arts blog by Jens P. Kleinau

Photografia

A slice of life.

Forgotten Films

A look at the movies forgotten by time

mediaevalmusings

1,000 years of history in blog-sized bites.

Delving into History ® _ periklis deligiannis

Ιστορικές Αναδιφήσεις® _ Περικλής Δεληγιάννης

Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών

Εκπαίδευση στη χρήση αρχαίας, μεσαιωνικής και αναγεννησιακής σπαθασκίας, καθώς και εκπαίδευση στο μοντέρνο άθλημα της ξιφασκίας.

Omofagia's Blog

Θέματα που αφορούν την χορτοφαγική ωμοφαγία και την υγιεινή διατροφή Φλώρα Παπαδοπούλου

Provatotuskotus's Blog

Just another WordPress.com weblog

Αρέσει σε %d bloggers: